Azerbaijan Airlines lansează ruta București – Baku

Read Time:1 Minute, 1 Second

Azerbaijan Airlines a lansat oficial ruta dintre capitala României, București, și cea a Azerbaijanului, Baku, ce are o frecvență de două zboruri pe săptămână.

Zborurile dintre București și Baku au o durată de aproximativ trei ore și sunt operate în fiecare zi de luni și joi, oferind variante flexibile pentru vacanțe sau chiar city break.

Trebuie să știi că pentru a intra în Azerbaijan turiștii români au nevoie de viză. Dar, conform comunicatului de presă transmis cu ocazia inaugurării acestei rute, ”cetățenii români pot obține o viză electronică în termen de 3 zile prin intermediul evisa.gov.az în doar 3 pași simpli (aplicare, plată și descărcare). Vizele urgente pot fi obținute în cel mult 3 ore. Viza va fi valabilă pentru 90 de zile, timp în care călătorii români pot vizita Azerbaidjanul pentru o perioadă de până la 30 de zile.”

Costul unei vize pentru Azerbaijan este de 20 de dolari americani, la care se adaugă alți 5 dolari costul de procesare a cererii.

„Lansarea acestor zboruri directe este un pas strategic către promovarea Azerbaidjanului ca destinație de călătorie de primă clasă și către creșterea fluxului de turiști între țările noastre.”, a declarat Javanshir Bayramov, Directorul Adjunct al Consiliului de Turism al Azerbaidjanului.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Saab 340 AEWC Previous post Ucraina va primi ”radare zburătoare” Saab 340 AEW&C
F-18 Finlanda Next post Finlanda a dislocat în România 7 avioane F-18 Hornet