Bilete de avion reduse, la Tarom

În sezonul reducerilor, TAROM pune în vânzare bilete de avion cu 20% mai ieftine faţă de grila tarifară, pentru rutele Bucureşti-Bruxelles-Bucureşti şi Bruxelles-Bucureşti-Bruxelles.

În sezonul reducerilor compania TAROM vine în întâmpinarea pasagerilor săi printr-o nouă ofertă pentru biletele de avion, valabilă pe rutele cu plecare din şi către Bruxelles, se arata intr-un comunicat de presa au operatorului national.

Oferta TAROM constă în reducerea de 20% din grila tarifară aferentă biletelor de avion pe rutele Bucureşti – Bruxelles – Bucureşti şi Bruxelles – Bucureşti – Bruxelles.

Biletele pot fi cumpărate până pe 22 august 2012 de pe site-ul www.tarom.ro, din orice agenţie TAROM sau de la orice agent acreditat TAROM, iar perioada de călătorie este cuprinsă între 1 ianuarie 2013 şi 31 iulie 2013.

*Reducerea nu se aplică tarifelor promotionale din grila , iar oferta nu se cumulează cu alte promoţii.

Despre Bruxelles: Bruxelles este un oraş unic în ceea ce priveşte componenţa sa internaţională: un sfert din locuitori sunt străini şi cu greu se poate găsi un amestec mai variat de etnii. Arhitectura oraşului este caracterizată de un amestec de vechi şi nou, începând cu clădirile medievale cu străduţe înguste din centrul vechi, până la bulevardele şi clădirile moderne. Străduţe pietruite şi înguste se deschid în Grand-Place, piaţa medievală cu clădiri bogat ornate şi cu o atmosferă plină de viaţă, una dintre cele mai frumoase din Europa.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x