“Bunatati” la Tarom: Negocieri pentru avioane, inclusiv lung curier, si rute spre SUA si Asia

Tarom se pregateste de un nou salt impresionant, CEO-ul companiei, Wolff Werner-Wilhelm, anuntand ce planuri mari are operatorul roman.

Astfel, Tarom vrea sa cumpere sau sa inchirieze 13 avioane (mai noi) pentru a inlocui cele noua ATR-uri si alte patru Boeing B737, dar pe lista de achizitii se afla si doua aparate lung curier.

Si asta pentru ca Wolf spune ca Tarom ar putea deschide anul viitor rute catre Statele Unite si Asia, probabil China.

Totul – avioane si rute – este la nivel de negociere in acest moment si, cum compania nu sta tocmai pe roze din punct de vedere financiar, ramane de vazut ce anume se va realiza.

“Din punct de vedere politic se doreste reconectarea cu SUA şi Asia după mai mult de zece ani. În următoarele zile voi avea o ieşire pentru a vedea aeronavele de lung curier, iar dacă inchidem acum oferta pe care eu o văd cea mai realistă, o să înlocuim 13 aeronave şi o să mai vină două avioane de lung curier. Dar asta e încă în negociere, pentru că am făcut cerere de ofertă, bani nu avem, dar trebuie să găsim o soluţie. Există o variantă pe care o speculăm pentru mai pentru SUA, vorbim şi de negocieri de a primi sloturi de zbor, iar pe partea de Asia aş vedea varianta cea mai bună pe 1 sau 5 octombrie, la 70 de ani de când România a recunoscut China ca şi stat”, a declarat Wolff pentru DC News.

5
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Marius BcristianT-Rex Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
T-Rex
Guest
T-Rex

Se doreste reconectarea cu SUA si Asia…..
Se doreste ca asa vor muschii lor sau a nu stiu cui politicieni… sau…. exista ratiuni economice???

Marius B
Guest
Marius B

Romania nu a fost niciodata deconectata de SUA si Asia din punct de vedere al transportului. Deci nu poateexista “reconectare”. Cel mult facilitare (dar este o exagerare, Tarom putand eventual “conecta” doar cacteva huburi de peste Atlantic, nicidecum toate orasele principale). Diferenta ar putea fi ca acum conectarea s-ar putea face sicu Tarom, nu doar cu ceilalti transportatori. Desi nu am nici o sursa de informatii dinspre Tarom, pot raspunde ca in mod logic, 100% sigur, miscarea potentiala este datorata “ca asa vor muschii lor”, pentru simplul motiv ca sunt societate comerciala avand in principal scop pe cel economic/ financiar.… Read more »

T-Rex
Guest
T-Rex

Aha… Deci nu sunt ratiuni economice… La cat se estimeaza pierderile cu noile rute???

Marius B
Guest
Marius B

Poate am scris prea mult si e greu de urmarit. Varianta concisa, pastrand doar o frantura din postul de mai sus: “singurul criteriu este cel economic”.

cristian
Guest
cristian

Hai TAROM !!!