Carpatair preia doua avioane Embraer 195

Operatorul aerian Carpatair a confirmat preluarea a doua avioane Embraer 195, primul dintre acestea urmand a ajunge in flota pana la finalul anului 2019.

Nu vor fi aparate noi, ci preluate de la brazilienii de la Azul.

“Carpatair confirmă definitivarea tranzacției ce ține de introducerea în flotă a primei sale aeronave de tip Embraer 195 în configurație de 118 locuri până la sfârșitul anului 2019. Aeronava care urmează a fi preluată în curând de Carpatair vine de la compania aeriană Azul, Brazilia, transportator aerian de prestigiu care deține una dintre cele mai mari flote de acest tip de aeronave pe plan mondial”, a transmis Carpatair pentru boardingpass.ro.

Anul viitor flota se va mari cu inca un Embraer 195.

“Planurile legate de Embraer 195 includ deasemenea introducerea celei de a doua aeronave E195 în perioada sezonului IATA de iarnă 2020-2021.”

In flota Carpatair sunt in momentul de fata trei aparate Fokker 100, unul urmand a fi retras din serviciu dupa sosirea celor doua Embraer.

Carpatair nu mai efectueaza de ceva vreme zboruri regulate in nume propriu, compania axandu-se pe curse charter si in sistem wet-lease.

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of