Cum poti invata sa zbori sau sa sari cu parasuta gratuit la Aeroclubul Romaniei

Aeroclubul Romaniei a demarat, luni, inscrierile pentru cursurile de salt cu parasuta, zbor cu planorul si zbor cu motor, iar tinerii cu varste cuprinse intre 15 si 23 de ani neimpliniti pot beneficia de ele in mod gratuit!

Cursurile sunt deschise pentru oricine este interesat, insa numai tinerii beneficiaza de subventie.

Haideti sa vedem cum puteti invata sa zburati gratis! Prima conditie este sa aveti varsta cuprinsa in intervalul 15 ani (impliniti) si 23 de ani (neimpliniti), doar tinerii putand beneficia de cursuri subventionate. Daca va incadrati in acest interval, urmatorul pas este sa mergeti la sediul aeroclubului teritorial de care sunteti cel mai aproape.

Lista aerocluburilor teritoriale si datele lor de contact e aici:

Odata ajuns la aeroclubul teritorial trebuie sa completati cererea, minorii trebuie sa aiba acordul parintilor si, foarte important, trebuie indeplinite si o serie de bareme fizice. Pentru parasutism exista chiar teste fizice, iar pentru zbor cu planorul sau cu avionul ultrausor limite de inaltime si greutate.

Sesiunea de inscriere se desfasoara in perioada 13 ianuarie – 7 februarie 2020.

Toate detalii referitoare la inscriere si cursuri le gasiti AICI. De asemenea, daca aveti intrebari suplimentare nu ezitati sa luati legatura cu reprezentantii Aeroclubului.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x