DebateX Unity 2019 – Dezbaterea studentilor de la Inginerie Aerospatiala

Read Time:1 Minute, 49 Second

La inceputul lunii decembrie, studentii din cadrul Facultatii de Inginerie Aerospatiala, membri ai asociatiei Euroavia, au organizat un eveniment extrem de interesant, denumit DebateX Unity.

O initiativa extrem de interesanta, studentii impartiti in trei grupe discutand despre avioanele supersonice, nu inainte de a primi training de specialitate privind vorbitul in public.

Mai jos, comunicatul Asociatiei Euroavia post eveniment:

„Studenții Asociației EUROAVIA București, din cadrul Facultății de Inginerie Aerospațială, au organizat, în intervalul 6-8 Decembrie, un eveniment numit DebateX Unity. Conceptul a pornit de la esența dezbaterilor, combinată cu teme din domeniu, această ediție abordând ideea avioanelor supersonice!

Pentru a face experiența acestui proiect cât mai calitativă, înainte de cele trei zile de eveniment, au fost organizate mai multe traininguri specifice temei și structurii, dar și un training de Public Speaking, pentru a-i ajuta pe participanți să fie cât mai familiari cu ceea ce înseamnă vorbitul în public.
În zilele de vineri și sâmbătă, participanții au fost distribuiți în trei comitete: Research, Development și Regulations, prin prisma cărora au abordat tema propusă inițial.

Pe data de 8 Decembrie, duminică, la Biblioteca Universității Politehnica București, au fost prezentate rezoluțiile dezvoltate de studenți în cele două zile premergătoare, iar ca element de noutate, a avut loc un Open Panel cu întrebări spontane, ce a scos la iveală potențialul ridicat al celor care au luat parte la acesta. Activitatea din ultima zi de eveniment s-a desfășurat cu public deschis, astfel toți doritorii au avut ocazia de a înțelege mai bine ce fac viitorii ingineri în timpul lor liber.

Cei mai buni vorbitori au fost aleși de juriul format chiar din domnii profesori Marius Stoia- Djeska, Cristian Constantinescu și Sterian Dănăilă, alături de domnul decan Octavian Thor Pleter! Prezența acestora la eveniment a avut un impact pozitiv asupra participanților, i-a încurajat să trateze cu mai multă seriozitate munca lor și să aibă mai multă încredere în ei! 

Pe lângă studenții și profesorii Universității Politehnica București, au fost prezenți și reprezentați ai companiilor din domeniu. Astfel, EUROAVIA București speră să avem parte de această experiență și la edițiile următoare!”

Gasiti mai multe detalii si fotografii de la eveniment pe pagina de Facebook a Euroavia.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Previous post Top Gun: Maverick, doar o reinterpretare?
Next post Al doilea sejur sirian pentru Su-57
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x