Elicopter fara inmatriculare prabusit in judetul Maramures

Un elicopter de tipul Kamov Ka-26 care nu avea o inmatriculare vizibila s-a prabusit pe raza comunei Sapanta, din judetul Maramures. Din pacate, pilotul a murit.

Potrivit agentiilor de presa, elicopterul a fost descoperit intr-o zona greu accesibila din apropierea localitatii maramuresene, iar autoritatile au demarat o ancheta.

Pe surse se crede ca aparatul de zbor ar fi fost folosit pentru traficul de tigari intre Ucraina si Romania. De aceea elicopterul nu purta inmatriculare, iar zborul s-a efectuat fara depunerea documentatiei de rigoare si fara a tine legatura cu autoritatile.

Tot pe surse, numele pilotului ar fi Dmitri Kostikov, un barbat in varsta de 48 de ani din Belarus.

Asteptam informatii despre acest accident tragic care se poate transforma intr-o poveste cu iz politist, elicopterul misterior, nemarcat, prabusit in timpul unei posibile infractiuni.

3
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
JapMosugabi S Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
gabi S
Guest
gabi S

Cand se ma kk pe ea onor prima ministra ca de ce nu cere Joianis sa se ridice MCV si sa intram in Schengen, ar trebui sa se spuna idiotilor care voteaza PSD ca inca de la Tigareta 2, granitele Romaniei sunt svaiter. Si avem si cea mai corupta pol;utie de frontiera din lume. De aia nu intram decat in rahat, nu in Schengen.

Mosu
Guest
Mosu

Ma rog – si politia aeriana pe unde?? Sau spatiul aerian al Romaniei nu mai este supravegheata? As vrea sa gresesc. Un giors de Kamov nu e chiar o drona minuscula..

Jap
Guest
Jap

Chiar dacă zbura la înălțime mică,a fost descoperit de AWACS. Oricum,s-a învățat ceva din accidentul ăsta, Tutunul dăunează grav sănătății!