Greva spontana la Tarom

Mai multi angajati ai Directiei Tehnice din cadrul Tarom au declansat luni greva spontana.

Unul dintre liderii de sindicat, Aurel Curdov, sustine ca printre solicitarile angajatilor nemultumiti se numara conditiile de munca. abuzurile si discriminarile conducerii, dar si situatia financiara a companiei.

„Astazi, 20.01.2020, a inceput un protest spontan la hangarul Directiei Tehnice TAROM. Principalele revendicari ale protestatarilor sunt conditiile de munca, stoparea abuzurilor si discriminarilor, precum si situatia pecuniara precara. Sunt solidar cu protestarii care sunt si membri si nemembri ai Sindicatului National Tehnic TAROM (SNTT). Personal nu am putut fi acolo alaturi de ei deoarece o Decizie interna a TAROM , prin abuz, imi interzice sa iau legatura in mod spontan cu membrii SNTT.

Acest protest era previzibil si arata ca demersurile facute de SNTT au fost corecte si justificate ele fiind rezultanta doleantelor membrilor acestei organizatii.”

Directorul general interimar al Tarom a mers la hangar si a discutat cu protestatarii, insa nu este clar care sunt concluziile si daca astfel de greve se vor repeta.

Programul zborurilor Tarom nu a fost afectat de acest protest.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
T-Rex

Ce discriminare domnule. Tarom e afacere de familie. Este normal ca cei neinruditi sa lucreze mai mult si sa fie mai prost platiti.
Jos cu directia tehnica si de intretinere – cea care conteaza este administratia.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x