Italia a suspendat noile politici de bagaje ale Wizzair si Ryanair

Read Time:53 Second

Organismul de supraveghere a practicilor de tip trust din Italia a suspendat noile politici de bagaje a operatorilor lowcost Wizzair si Ryanair.

Ambele companii au implementat, incepand cu 1 noiembrie, o politica de taxare a bagajelor de mana.

Practic, de-acum mai poti lua gratis la bordul aeronavelor doar o borseta. Glumesc, inca avem luxul de a urca in avion cu un ghiozdanel.

Ei bine, italienii spun ca aceasta politica este inselatoare, preturile biletelor promovate de companii fiind in realitate mai mari pentru ca esti obligat sa achiti un tarif suplimentar pentru bagajul de mana.

The request for supplementary pay for an essential element of air transport, such as hand baggage, provides a false representation of the real ticket price … misleading the consumer

In Romania noastra draga si tot mai dornica de „independenta” fata de Occident nimeni nu e deranjat de politicile operatorilor lowcost.

Si spun asta pentru ca, iata, UE nu ne obliga sa acceptam politicile companiilor, dimpotriva chiar, avem parghii pentru a le combate. Numai ca la noi e doar vorbarie fara rost si nimic concret.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post A fost inaugurat noul aeroport din Istanbul
Next post Canada isi alege viitorul multirol