Ryanair anunță suspendarea a 25% din cursele spre Italia din cauza epidemiei de coronavirus

Operatorul low-cost Ryanair va suspenda timp de trei săptămâni mai multe curse, cele mai afectate fiind rutele către Italia.

Potrivit unui anunț oficial, 25% dintre cursele Ryanair către Italia vor fi suspemdate în perioada 17 martie – 8 aprilie.

Decizia a fost luată după ce rezervările de bilete pentru aceste rute au scăzut drastic în ultimele zile, iar mulți dintre pasagerii cu tichete cumpărate au decis să renunțe la zboruri.

”Obiectivul nostru în acest moment este să minimalizăm riscul pentru pasagerii și angajații noștri. Chiar dacă avem multe rezervări pentru următoarele două săptămâni, s-a înregistrat o scădere simțitoare a rezervărilor pentru finalul lui martie și începutul lui aprilie. Astfel că este absolut normal să ne ajustăm programul mai ales către destinațiile cele mai afectate de coronavirus”, a declarat șeful Ryanair, Michael O’Leary.

La rândul lor, cei de la British Airways au transmis că anulează sute de zboruri din Marea Britanie către destinații din Italia, Franța, Austria, Belgia, Germania, Irlanda, Elveția și Statele Unite.

Epidemia de coronavirus afectează serios industria aeronautica, operatorii aerieni înregistrând pierderi mari în această perioadă.

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of