Ryanair renunță la taxa de schimbare a datei zborului pentru rezervările din iulie și august

Cel mai mare operator low cost din Europa, Ryanair, a anunțat că a decis să renunțe la taxa pentru schimbarea datei zborului pentru rezervările din lunile iulie și august.

Compania susține că astfel clienții își vor putea planifica vacanțele având siguranța că nu vor pierde biletele dacă planurile lor se vor schimba.

Practic, dacă vrei să pleci în vacanță în iulie sau august cu Ryanair, însă nu mai poți face asta din diferite motive, îți poți schimba biletele gratuit la o dată ulterioară din 2020.

În mod normal, taxa de schimbare a datei unui zbor rezervat este prohibitivă, fiind de multe ori mai mare decât prețul unui alt bilet la operatorii low cost.

În urmă cu o lună, CEO-ul Ryanair Group anunța că toate companiile din grup vor veni cu oferte pentru a readuce pasagerii la bordul avioanelor, iar aceasta este doar una dintre ele.

Sunt șanse ca în scurt timp să apară și prețurile ”de dumping” în încercarea de a umple avioanele, Ryanair plănuind să opereze peste o mie de zboruri pe zi începând cu 1 iulie.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x