Ryanair va comanda mai multe avioane 737 Max

Operatorul lowcost Ryanair a anuntat ca planuieste sa achizitioneze mai multe avioane 737 Max de la Boeing, in ciuda problemelor pe care le are aceasta platforma.

Ryanair are in momentul de fata o comanda totala pentru 210 de Max-uri, acord ferm si optiuni, insa vrea si mai multe avioane.

CEO-ul Michael O’Leary a marturisit ca discutiile sunt in desfasurare, asta chiar daca flota mondiala de 737 Max este consemnata la sol de un an si nu se stie cand va fi gata de zbor din nou.

„Avem o oferta pe masa pentru un contract pentru noile Max 10, care sunt avioane cu 230 de locuri”, a spus acesta.

Cum in clipa de fata productia Max-ului este suspendata, seful Ryanair spune ca discutiile de acum sunt pentru prioritatea unui nou acord, O’Leary asteptandu-se ca operatorul irlandez sa fie in capul listei de asteptare.

Abordarea Ryanair este una foarte pragmatica, compania lowcost intentionand sa profite de problemele mari pe care le are Boeing si sa obtina de pe acum reduceri substantiale pentru urmatoarele comenzi.

Iar americanii au si ei tot interesul pentru aceasta afacere intrucat au nevoie de comenzi ferme si ample pentru ca eventualii clienti si viitorii pasageri sa aiba din nou incredere in aceasta platforma.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x