S-a trezit cu un avion in dormitor (VIDEO)

Un avion, care decolase de la un club aviatic cu două persoane la bord, a început să piardă altitudine la scurt timp după ce s-a ridicat de la sol şi s-a părbuşit peste o casă.

Un argentinian care îşi făcea siesta s-a trezit cu un avion în dormitor. Aparatul de mici dimesniuni s-a prăbuşit peste casa lui, a spart acoperişul şi s-a oprit în cameră. În mod miraculos, nimeni nu şi-a pierdut viaţa în urma accidentului.

Aparatul, care decolase de la un club aviatic avea la bord două persoane. La scurt timp după ce s-a ridicat de la sol a început să piardă altitudine şi s-a părbuşit peste o casă.

„M-am speriat şi am luat-o la fugă în jos pe scări. Când mi-am dat seama ce se întâmplă m-am întors în dormitor şi am văzut cum curgea combustibil peste tot. Am întrerupt repede curentul în casă, te teama unui incendiu. Abia atunci i-am văzut pe cei doi ocupanţi ieşind din avion şi am observat şi gaura din casa mea, care era complet distrusă. Mobila era făcută praf şi era combustbil peste tot , a spus proprietarul casei”.

Cei doi bărbaţi din avion au suferit răni uşoare şi sunt în afara oricărui pericol. Pompierii au intervenit rapid, pentru a preveni izbucnirea unui incendiu.

Sursa: Realitatea

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x