Tarom are un nou CEO interimar

Read Time:2 Minute, 16 Second

Ce se intampla la Tarom pare ca depaseste orice scenariu, compania avand un nou director general, nici nu se mai stie al catelea in ultimul an. Noua sefa a operatorului national este Madalina Mezei.

Potrivit informatiilor transmise de mai multe medii de presa, doamna Mezei, care pana acum a fost sefa de agentie la Bruxelles vreme de un deceniu, a primit un mandat de 4 luni in fruntea Tarom si a si transmis un mesaj catre toti angajatii.

„Dragi colegi,
Aduc astăzi în atenţia dumneavoastră faptul că dupa o activitate de peste 21 de ani, desfăşurată  în cadrul companiei,  preiau cu mândrie, dar mai ales responsabiltate manşa TAROM.
Vă mărturisesc că entuziasmul şi orgoliul profesional mă determina să îmi canalizez eforturile şi întreaga energie în vederea eficientizării Companiei TAROM, respectiv în poziţionarea acesteia  în locul pe care şi l-a câştigat în aproape 65 de ani de operare comercială.
De asemenea, cred cu tărie în potenţialul profesional al fiecarui angajat TAROM, alături de care am fost mereu însoţită pe parcursul carierei mele.
Mă interesează întotdeauna rezultatul. Îmi doresc să ne îmbunătăţim constant modul de lucru, să ne îmbunătăţim noi, să creştem nivelul, să fim o echipă şi să demonstrăm că se poate. Ştiu că nu va fi uşor, dar ştiu că dacă ne dorim, vom găsi întodeauna soluţia şi vom reuşi.
În onoarea foştilor si actualilor salariaţi, sunt aici să vă sustin,  imi doresc să vă redau încrederea, şi împreună cu dvs mă angajez să imping TAROM către performantă.
Doar împreună vom putea  schimba TAROM.
Cu  incredere in viitor,
Madalina MEZEI
CEO”

Doamna Mezei il inlocuieste in functie pe Maresi Caravan, cel care a rezistat „la mansa Tarom” numai 12 zile dupa ce l-a inlocuit pe interimarul demisionat Florin Susanu.

Iar daca sunteti cat de cat la curent cu ce se intampla la Tarom, numele Mezei va este cunoscut pentru ca, la fel ca in cazul Maresi Caravan, a fost prezentat in presa de multe ori atunci cand a venit vorba despre rubedeniile angajate in cadrul companiei.

Noul CEO a fost, asa cum v-am spus, sef al agentiei Tarom de la Bruxelles si este casatorita cu Laurentiu Mezei, fost sef al agentiei Tarom de la Amsterdam, demis dupa ce 6 pasageri ai unei curse ce a fost amanata din motive tehnice au fost „uitati” in capitala Olandei. Este si sora lui Serban Capitan, comandant pe A310 in cadrul operatorului roman.

Daca Maresi Caravan si-a inceput foarte scurtul mandat din fruntea Tarom sub aspectul dezvaluirilor din presa cu privire la membri ai familiei sale angajati in diferite posturi, iata ca si noul director general urmeaza aceeasi cale, intarind indirect imaginea Tarom de „companie de familie”, in care multi dintre angajati sunt inruditi.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Previous post Bombardiere strategice americane, interceptate de rusi peste Marea Neagra
Next post Drona americana, doborata de Iran
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x