Topul companiilor aeriene in 2011

Intr-o perioada in care transporturile aeriene sufera mult din cauza crizei financiare globale, clientii cauta nu numai cursele cele mai ieftine, ci si companiile care le-au castigat increderea sau care le ofera cel mai bun raport calitate-pret. BileteAvion.ro propune calatorilor romani primul top al companiilor aeriene realizat in in tara noastra din perspectiva experientei clientului.

Atunci cand planificati o calatorie, fie ea prima sau una dintre multe altele, pentru fiecare dintre dumneavoastra este importanta recomandarea celor care au impartasit experiente similare celei pentru care va pregatiti. In anii trecuti, topurile realizate in Romania privind serviciile de transport aerian au fost generate din perspectiva numarului de locuri, sau de destinatii, vizand mai putin feedback-ul din partea calatorilor. Capacitatea sau varietatea destinatiilor sunt criterii importante, dar mai importanta decat cifrele, la nivelul fiecaruia dintre noi, este satisfactia clientilor si modul in care acestia se simt tratati pe parcursul unei calatorii.

Topul roman al companiilor aeriene este rezultatul unei cercetari realizate de site-ul specializat in rezervari de bilete de avion, BileteAvion.ro, cercetare care a vizat toti calatorii care i-au folosit serviciile. Pentru 2011, peste 60 de mii de clienti din Romania ai liniilor aeriene interne si internationale au fost invitati sa raspunda la chestionarul trimis de respectivul site de profil.

Acesta a inclus mai multe aspecte ale satisfactiei unui calator in ceea ce privestecalatoria cu avionul, printre care se numara: transportul bagajelor, respectarea orarului, serviciile la bord, sau spatiul pentru picioare.

Iata clasamentele companiilor aeriene:

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x