Zborurile comerciale către mai multe destinații europene rămân suspendate până în 15 mai

Read Time:1 Minute, 2 Second

Planul operatorilor aerieni de a relua zborurile comerciale cu pasageri de la începutul lunii mai este dat peste cap de autoritățile române, care au prelungit interdicțiile de călătorie pentru principalele destinații.

Astfel, Ordonanța Militară 10, emisă luni, prevede suspendarea zborurilor comerciale cu pasageri către țări ca Austria, Belgia, Elvetia, SUA, UK, Olanda, Turcia, Iran, Italia, Franta, Spania sau Germania.

”O altă măsură care ține de suspendarea unor zboruri către unele tari. Am decis că va trebui prelungită măsura către Spania și din Spania pentru toate aeroporturile din România pentru 14 zile, de mâine. Am prelungit măsura suspendării spre Austria, Belgia, Elveția, SUA, UK, Olanda, Turcia și Iran, pentru 13 zile, începând din 2 mai (pana în 14 mai inclusiv).

Am prelungit suspendarea spre Italia, începând cu 3 mai, valabilă până în 14 mai inclusiv. Am prelungit suspendarea și cu Franta și Germania din 5 mai până în 14 mai inclusiv.

Ramâne valabilă permisibilitatea pentru zborurile care efectuează transporturi de marfă, de corespondență, umanitar sau care asigura servicii medicale de urgență, servicii tehnice, precum și aterizări tehnice necomerciale”, a spus ministrul de Interne într-o conferință de presă.

Companiile aeriene urmează să își ajusteze programul reluării zborurilor comerciale cu pasageri începând cu data de 15 mai.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Previous post Cum vom călători după pandemie: Bilete de avion la un euro sau prețuri record?
Next post Pentagonul a dat publicității imagini cu OZN-uri | VIDEO
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x