18 august 2011, a 67-a comemorare anuala a cpt.av.erou Alexandru Serbanescu

Un perpetuum remember ce dateaza dinainte de noi cu onoare pentru onoare.

Rand pe rand,unul cate unul , zburatorii grupului Serbanescu au plecat spre nemurire.

Zburatorul Ion Dobran ca „ultim mohican” a fost si anul acesta la mormantul comandatului sau asa cum an de an a fost nelipsit. Ziua de 18 august are o insemnatate istorica prin curajul si sacrificiul suprem pe altarul datoriei implinite al cpt. av.Alexandru Serbanescu: Nu înţeleg ca un inamic, oricât de mare şi puternic ar fi, să intre în ţara mea ca-n sat fără câini şi s-o pustiească. (…) Nu se va putea spune că în România nu a ieşit niciun român în faţa inamicului , chiar dacă pierdem bătălia.

18 august 1944 este ziua in care o „mana” de aviatori – Zburatori ai Grupului Serbanescu – s-au ridicat pe cerul patriei impotriva unui inamic covarsitor din punct de vedere numeric si tehnic.

Remember: Capitan Aviator Erou Alexandru Serbanescu

Astfel istoria a putut sa scrie la pagina fatidicului 18 august 1944 ca aviatia militara romana si-a facut cu prisosinta datoria.

Consiliul director al fundatiei

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
daniel

RESPECT ,,IM MEMORIAM,, ALEX SERBANESCU ! SPER CA INTR-O ZI ACEST BRAV OM ,CAMARAD SI EROU SA FIE INTRODUS SI IN MANUALELE DE ISTORIE A NEAMULUI,O MERITA ,DAR MERITUL SAU SI AL CAMARAZILOR CAZUTI ESTE INCA INGRADIT DE NOUA NOMENCLATURA ,TOT ROSIE..

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x