Air ”Merkel” One a ajuns la Hamburg

Read Time:59 Second

Primul avion Airbus A350 destinat transportului demnitarilor germani a ajuns la Hamburg și este foarte aproape de momentul livrării către client, Forțele Aeriene Germane.

Aparatul a intrat pe mâna tehnicienilor de la Lufthansa Tehnik, al căror obiectiv este să instaleze un interior provizoiu VIP pentu a putea fi utilizat în misiuni oficiale chiar din această vară.

Acest interior provizoiu va avea birouri și săli de conferințe, plus o zonă clasică de scaune unde vor sta cei care însoțesc delegațiile oficiale în deplasări.

De notat este și faptul că primul aparat care va intra în serviciu va avea numărul de bord 10+03, fiind al treilea din seria de A350 ce va fi operată de Luftwaffe.

După ce ”frații” 10+01 și 10+02 vor fi livrați si operaționalizați, 10+03 va reveni în hangar pentru a primi interiorul agreat și, probabil, toate elementele de comunicare și securitate.

De unde graba asta pentru introducerea în serviciu? Nu există un răspuns oficial, însă se presupune că cele două Airbus A340 folosite până acum pentru transportul demnitarilor se apropie cu pași repezi de finalul carierei. Iar înlocuirea lor grabnică ar aduce niște economii destul de însemnate la buget.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Previous post Prima rotație a detașamentului Carpathian Pumas a ajuns acasă la bordul unui avion Tarom
Next post Paradă aeriană impresionantă la Moscova | VIDEO
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x