Americanii acuza o interceptie periculoasa cu Su-30 venezuelene

Read Time:1 Minute, 22 Second

Americanii, prin U.S. Southern Command – Southcom – acuza aviatia militara venezueleana ca a efectuat o interceptie periculoasa in spatiul aerian internationa.

Aparate Suhoi Su-30 venezuelene au interceptat un Lockheed EP-3 deasupra Marii Caraibelor si apoi au efectuat mai multe manevre considerate periculoase de partea americana.

Southcom subliniaza ca avionul EP-3 efectua o misiune de supraveghere multinationala recunoscuta ca atare.

Mai departe, sunt acuzati rusii pentru ca sustin regimul lui Maduro din Venezuela, dar asta e deja o retorica ce a devenit clasica.

Suhoaiele ar fi zburat prea aproape de avionul american, punand astfel in pericol nu doar misiunea, ci si integritatea echipajului in pericol.

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”en” dir=”ltr”>1 of 2 JUST RELEASED <a href=”https://twitter.com/hashtag/Venezuela?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#Venezuela</a> SU-30 Flanker “aggressively shadowed” a U.S. EP-3 aircraft at an unsafe distance July 19, jeopardizing the crew &amp; aircraft. The EP-3 was performing a multi-nationally recognized &amp; approved mission in international airspace over <a href=”https://twitter.com/hashtag/CaribbeanSea?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#CaribbeanSea</a>. <a href=”https://t.co/edjmPqXbmP”>pic.twitter.com/edjmPqXbmP</a></p>&mdash; U.S. Southern Command (@Southcom) <a href=”https://twitter.com/Southcom/status/1152917472955289602?ref_src=twsrc%5Etfw”>July 21, 2019</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

6 thoughts on “Americanii acuza o interceptie periculoasa cu Su-30 venezuelene

  1. Bă frate,ce tupeu de borfaș pe americanii ăștia. După ce îi zgîndăre pe amărîții ăștia,m-ai au și tupeul să se plîngă că au fost interceptați în forță.

    1. Ma JAP tu esti baiat f.f.destept. Atunci de ce nu inveti si niste gramatica ? Sau o faci dinadins, ca fronda ? [ ex: mai au in loc de m-ai au]

  2. Da stim deja, americanii se cred stapani pe toata planeta, zbor cu avioane militare la orice granita. Nu cred ca venezuelienii faceau asta de era un avion civil cu pasageri.

  3. Cine e în cârdășie cu rusii, așa se manifesta…! Ce vrei de la un regim dictatorial, care își chinuie propria populație?! Tipic rusesc care au încă apucături de evul mediu. Rusii vor totul cu forța. Tot sălbatici au fost, sunt și vor fi și toți care îi susțin.

    1. Codrut, ai baut ceva sau citesti defazat. Americanii erau cu avionul militar in granita venezuelei. Scrie undeva de rusi. Pe voi paranoia va omoara inainte ca rusii sa traga vre-un glont.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Ziua Aviatiei 2019
Next post MiG-21 LanceR demo @ Royal International Air Tattoo 2019