Atenție, zboară locotenenții! Să îi cunoaștem pe cei mai noi instructori de IAR-99 de la Boboc

Read Time:1 Minute, 12 Second

Chiar dacă suntem în plină pandemie, activitatea din cadrul Forțelor Aeriene Române nu s-a oprit. Nu doar că spațiul aerian e protejat 24 de ore pe zi, dar se lucrează și la pregătirea tinerilor piloți.

Şcoala de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene ne transmite că are doi noi instructori pe aeronava IAR-99 Șoim, aceștia fiind locotenenții Andrei Ilucă și Dorian Proroc.

Ambii sunt, bineînțeles, absolvenți ai Academiei Forțelor Aeriene și se află la Boboc de relativ scurt timp, Dorian ajungând la baza aeriană de lângă Buzău în 2017, iar Andrei un an mai târziu.

„Succesul nostru de astăzi se datorează efortului colectiv al unei echipe formate din tehnici, controlori de trafic aerian şi piloţi cu multă experienţă. O misiune de zbor, începe la preluarea avionului, şi se încheie cu o aterizare reuşită. Evaluarea noastră a fost progresivă şi continuă, pe o perioadă de mai bine de 2 ani. În toată această perioadă, am alocat timp şi resurse valoroase perfecţionării noastre.” – locotenent Andrei ILUCĂ


„După multă muncă, am învăţat că tot timpul vin şi satisfacţii pe măsură. Le mulţumim instructorilor noştri pentru răbdare, pentru încrederea acordată şi profesionalismul de care au dat dovadă. Sperăm să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor lor, cu un plus de energie şi prospeţime. Pentru noi, ce este mai interesant şi mai provocator în această meserie, abia de-acum începe!” – locotenent Dorian PROROC

Mult succes, domnilor, și cât mai multe ore de zbor să aveți!

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jap

Foarte frumos,dar nici o persoană de sex feminin dintre cei doi. Deci se poate spune pe bună dreptate că „dacă n-ai cohones,n-ai ce cauta la zburat” si ești trimisă l-a cratiță.

Ion Valcu

Ce vis frumos ar fi ca Bobocu sa faca instructaj si pe F16. Vreo 2 simulatoare + vreo 2 duble comenzi si CATM-uri.
Deocamdata F16 duble cred ca sunt tot la baza Borcea.

Dumitriu Bogdan

Frumos ar fi sa avem IAR 93 modernizat

Wing

La cât mai multe aterizări reușite, șoimilor!

Previous post Baltic Air Policing | F-16 belgian interceptează Su-30 și Su-24 rusești | VIDEO
Next post Companiile aeriene reiau zborurile comerciale din România la începutul lunii mai
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x