Avion MiG-21 LanceR, amplasat in curtea liceului militar din Alba Iulia

Un avion MiG-21 LanceR a fost amplasat in curtea liceului militar din Alba Iulia, conform unei comunicari a institutiei,

Avionul in cauza are numarul 710 si este vopsit in camuflajul albastru al MiG-ului 21 LanceR C. Problema, daca ii punem spune astfel, este ca un astfel de avion se afla in expozitia Muzeului Aviatiei din Bucuresti si nu a vazut vreun anunt oficial cu privire la transfer.

710 a fost un MiG-21M intrat in serviciu in septembrie 1970 si care a fost modernizat ulterior la standardul LanceR A.

Iata si mesajul Colegiul Național Militar “Mihai Viteazul” Alba Iulia:

Subordonarea Colegiului Naţional Militar “Mihai Viteazul” la Statul Major al Forţelor Aeriene se face cunoscută, pentru comunitatea locală şi nu numai, si prin expunerea aeronavei Mig 21 LanceR în curtea instituţiei de învăţământ. Aici, în Cetatea Bălgradului, în colegiul unifomelor albastre, în cei 99 de ani de existenţă, şi-au desfăcut aripile spre un viitor frumos, aproape 7.000 de tineri din toate colţurile ţării. Toţi sunt mesagerii educaţiei şi formării lor într-o instituţie etalon, mândri că au absolvit la Alba Iulia, fiind un câştig pentru Armata României şi pentru întreaga societate.

4
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
PetrepsychoLanceRMarius Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Marius
Guest
Marius

Asta-i acum! Cine trebuia si nu a vazut vreun anunt de transfer? Nu-s destule cozi de topor care cauta pete in soare in tara asta in loc sa lase ceva in urma lor? Cred ca important este ca nu l-au lasat sa rugineasca te miri pe unde, ca promoveaza aviatia, ca este un adevarat nou reper pentru institutie mai ales in noua subordonare si ca s-ar putea sa inspire pe unii din elevii ce-l vad in fiecare dimineta. Bravo lor!

psycho
Guest
psycho

carcase de țevi sunt o grămadă.

Petre
Guest
Petre

Adica le da un imbold la silitorii elevi, asta-i viitorul, numai sa-l calariti in linie dreapta ca altfel pica ca un fier de calcat, magaoaia inghesuita intr- o parte ca sa incapa…viitorul suna bine, teava supersonica