Blue Angels și Thunderbirds prezintă ”Super Delta”

Read Time:46 Second

Cele mai cunoscute formații de acrobație aeriană ale Statelor Unite, Blue Angels și Thunderbirds, au prezentat o nouă formație comună, denumită ”Super Delta”.

Așa cum aflăm chiar de la aviatorii US Navy, este pentru prima dată când avem o astfel de formație uriașă cu F/A-18 Super Hornet și F-16 C/D Block 52.

După cum puteți vedea, ”Super Delta” înseamnă 6 aparate Super Hornet ale ”îngerilor” în centru, cu două formații de căte 3 avioane F-16 la extreme.

În ultima vreme, Blue Angels și Thunderbirds au lucrat foarte mult împreună, iar in 2020, an fără airshow-uri, au evoluat în treceri spectaculoase peste diferite orașe din SUA.

De câțiva ani, formațiile americane sunt ”consemnate” la evoluții interne, participările la evenimentele externe fiind foarte rare.

Atât Blue Angels, cât și Thunderbirds, au evoluat de-a lungul timpului în România, formația celor de la US Air Force de mai multe ori.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Exercițiu cu avioane F-16 de la Borcea, Rafale și Eurofighter în zona Mării Negre
Next post Bell ar putea oferi elicoptere pentru Ministerul de Interne | Exclusiv