F-16 si S-400 in Turcia | VIDEO

Turcia a inceput testarea componentelor importante ale sistemelor antiaeriene S-400 Triumf si foloseste pentru aceste misiuni avioane americane F-16 Fighting Falcon si F-4 Phantom II.

In ultimele trei zile activitatea de la Baza Aeriana Murted, situata in apropierea capitalei Ankara, a fost intensa, in prim plan fiind sistemele proaspat achizitionate din Rusia.

Aceasta activitate a presupus testarea unor componente vitale ale S-400, anume radarele 91N6E si 96L6E, acestea putand fi observate in functiune in timpul exercitiilor din aceste zile.

Sunt primele teste publice ale sistemelor S-400 facute in Turcia si confirma practic temerea americanilor, anume ca avioanele lor, aflate evident in serviciul Fortelor Aeriene Turce, vor fi folosite pentru testarea si integrarea sistemelor rusesti.

Iar aceste proceduri ar dezvalui vulnerabilitatile aparatelor de zbor, vulnerabilitati ce ar putea fi speculate de rusi nu numai in eventualitatea unui conflict, ci mai ales in dezvoltarea de radare modernizate, centrate pe descoperirea platformelor de generatia V.

Turcia estimeaza ca operationalizarea primului S-400 va fi finalizata in prima jumatate a anului viitor, moment in care Statele Unite au avertizat ca vor veni cu sanctiuni economice destul de aspre pentru Ankara.

Iar daca tot sunteti aici, nu uitati ca avem un canal de Youtube extrem de fain, unde gasiti clipuri interesante si spectaculoase. Va puteti abona pentru a fi siguri ca nu ratati niciuna dintre urmatoarele surprize.

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Vlad GeluGabi S. Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Gabi S.
Guest
Gabi S.

Lasă că e bun așa. Și americanii mai au oameni fideli în armata turcă și pot afla niște lucruri

Vlad Gelu
Guest
Vlad Gelu

Au cumarat si turcii ce este mai bun pe piata ! Sistemul Patriot a dat chix in Arabia Saudita !