Generalul Anastasof, numit la conducerea IAR Brașov

Read Time:1 Minute, 12 Second

Generalul-locotenent (în rezervă) Laurian Anastasof a preluat conducerea interimară a companiei IAR Brașov după demisia fostului director general, Neculai Banea.

Banea și-a depus recent mandatul din motive personale, se pare. Acesta a condus IAR în perioada 2007-2016 și din 2017 până în prezent.

Laurian Anastasof a fost numit director general interimar al companiei brașovene de către Ministerul Economiei cu un mandat de 4 luni.

„Consiliul de Administraţie al societăţii IAR SA, întrunit în şedinţă în data de 4 septembrie 2020, ia act de decizia lui Neculai Banea de a renunţa la mandatul de director general al societăţii IAR SA începând cu data de 17 septembrie 2020, uzând de prevederile contractului de mandat D10/E425/30 martie 2009, art. 9-Încetarea contractului, alin. 9.1, litera c. Ca urmare a vacantării postului de director general al societăţii, Consiliul de Administraţie îl numeşte pe Laurian Anastasof în funcţia de director general al IAR SA, începând cu data de 17 septembrie 2020, pentru un mandat de patru luni, respectiv până la data de 17 ianuarie 2021, semnând cu acesta contractul de mandat nr.D10/E1695/4 septembrie 2020”, se arată într-un comunicat al IAR Brașov.

Generalul cu 3 stele a avut o carieră impresionantă în armata română.

A fost pilot de MiG-21 și MiG-21 LanceR la Borcea, comandant al Bazei 71 Aeriene, sef al Statului Major al Forțelor Aeriene și împuternicit locțiitor al sefului Statului Major al Apărării.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Previous post Austria e gata să îşi vândă flota de Eurofighter
Next post Grecia vrea să cumpere avioane de luptă Dassault Rafale
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x