INVITATIE: 60 de ani de aviatie militara reactiva in Romania

Read Time:1 Minute, 18 Second

Avem deosebita placere de a va invita la vernisajul expozitiei fotografice aniversare „60 de ani de aviatie militara reactiva in Romania (1951-2011)” dedicata aniversarii a 60 de ani de la zborul primelor avioane militare cu reactie in Romania.

Evenimentul are loc joi, 17 noiembrie 2011, orele 13.00, la Palatul Parlamentului in Sala de Expozitii „Constantin Brancusi”, din Str. Izvor, nr. 2 – 4, Bucuresti,
fiind precedat de un scurt discurs al veteranilor aviatiei militare reactive romane. Expoziţia fotografica poate fi vizitata in aceasta locatie pana la data de
2 decembrie 2011 inclusiv.

Conceputa de catre Asociatia „Aripi Romanesti”, expozitia itineranta de fotografie „60 de ani de aviatie militara reactiva in Romania (1951-2011)” cuprinde fotografii istorice inedite din colectii publice si private. Aceasta prezinta cei 60 de ani de activitate in Romania ai aparatelor militare de zbor cu reactie si aniverseaza primul zbor pe un avion cu reactie al unui pilot roman, maior aviator Aurel Raican, realizat la data de 26 iunie 1951 pe Aerodromul Ianca.

Evenimentul este organizat de Asociatia “Aripi Romanesti” si Muzeul National al Aviatiei Romane in colaborare cu Asociatia Romana pentru Propaganda si Istoria
Aeronauticii Romane si beneficiaza de sprijinul Camerei Deputatilor, prin Secretarul General Gheorghe Barbu si Directorul General Ilie Ivorschi.

Asociatia „Aripi Romanesti” este o organizatie neguvernamentala si nepartizana, ce are ca scop promovarea aviatiei si a zborului in toate formele sale si in special promovarea aeronauticii si a aviatiei romane atat in tara cat si peste hotare.

Va asteptam cu drag.

Ca o parere personala, merita din plin sa vizitati expozitia!

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Previous post Dubai Airshow 2011: Inca o super-lovitura pentru Airbus
Next post Adio F-35? Americanii sunt gata sa puna batista pe tambal
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x