Nicio oferta pentru avioanele MiG-29 unguresti

Ungurii n-au reusit nici de aceasta data sa vanda avioanele MiG-29 Fulcrum scoase din serviciu, desi pretul de pornire a licitatiei era unul extrem de mic la prima vedere.

Pentru lotul compus din 19 avioane, 20 de motoare si alte 293 de piese si subansamble maghiarii solicita 2,8 miliarde de forinti, aproximativ 8,76 milioane de euro, insa nu sunt doritori.

Licitatia care a avut loc recent a reprezentat un nou esec pentru ca nici macar un potential cumparator nu s-a prezentat pentru a depune o oferta.

In aceste conditii, vanzarea va fi reluata la o data ce va fi anuntata ulterior.

Marea problema este reprezentata de Rusia, care, in calitate de stat producator al avioanelor, trebuie sa aprobe vanzarea.

MiG-urile 29 unguresti nu au fost zburate foarte mult in timpul serviciului, insa niciunul dintre ele nu este in stare de a decola. Mai mult, unele aparate sunt decompletate pentru ca si vecinii din vest au practicat canibalizarea pentru mentinerea in aer a catorva avioane.

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
gabi SJap Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

… fac licitații săși vîndă fierătaniile,precum bulgarinezii la “multirol”,fără număr. Poate,poate găsesc un fraier să le vîndă.

gabi S
Guest
gabi S

Un fraier sa i le vanda? sau Un fraier sa le cumpere?