”Pod aerian” între Rusia și Italia cu nouă avioane Il-76MD

Forțele Aerospațiale ale Rusiei au lansat o amplă operațiune de transport aerian către Italia, cea mai afectată țară din lume de pandemia de coronavirus după China, folosind o adevărată ”armadă” de avioane de transport Ilyushin Il-76MD.

Potrivit unui comunicat oficial al Ministerului Apărării de la Moscova nu mai puțin de nouă aparate Il-76MD au fost utilizate pentru acest ”pod aerian” între Rusia și Italia.

La bordul au fost ”medici militari, specialiști în virusologie, și echipamente moderne pentru diagnostic și dezinfectare”,

Cele nouă Il-76MD au decolat de pe baza aeriană Chkalovsky, situată la 30 de kilometri de Moscova, și au aterizat pe aerodromul Pratica di Mare, de lângă Roma.

Impresionanta operațiune a rușilor este una excelentă inclusiv la capitolul imagine. În vreme ce partenerii europeni, care așteaptă tremurând explozia infecțiilor, au întors spatele solicitărilor disperate de ajutor transmise de italieni, Moscova a răspuns.

Și a răspuns așa cum ar fi trebuit să o facă aliații Italiei, cu un ”pod aerian” și cu echipamente pe care au fost lipite stickere cu textul ”Dalla Russia con amore”.

9
Leave a Reply

avatar
6 Comment threads
3 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
MariusCalin PAUNESCUNeluIon Valcualbert Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

Prietenul la nevoie se cunoaște. China a fost prima care i-au ajutat,SUA a trimis 3 avioane și mai pregătesc 4,am trimis și noi două Tir-uri. Important este că sîntem cu ei și îi ajutam să treacă peste nenorocirea asta. Namaste

Calin PAUNESCU
Guest
Calin PAUNESCU

China este raspunzatoare in fata întregi omeniri
De moartea a sute de mii de persoane și nu este prima data. Mănâncă lilieci , cini di pisici și tot felul de vietăți . Se îmbolnăvesc și transmit in toată lumea . Țările afectate ar trebui sa le trimită nota de plata . 😡😡😡

Jap
Guest
Jap

Păi so luăm cu începutul Căline tată: Corona a fost fabricat în Sua și dat în China,pt a încetini economia,acum Corona a ajuns si în Sua unde l-au fabricat,”cine sapă groapa altuia….”.nu cred ca-i treaba ta ce mănâncă alții. Dacă studiezi unpic afli ca toate rasele de oameni au avut boli si epidemii mult mai nocive decît Corona. Namaste.

Marius
Guest
Marius

Bai baiatule, tu esti intreg la cap? Ai vreo urma de decenta? Pe ce te bazezi bai mizerabilule cand spui ca a fost fabricat in SUA? Ati dat navala viermilor sa aruncati cu propaganda imputita.

Watson
Guest
Watson

Asta inseamna sa “ai cu ce”, firesc ca eu ropa e o hiena numai pentru ea.

albert
Guest
albert

Asta dovedeste cine este pregatit ,pt.situatii de forta majora ,in orice moment.Cei care s-au dus sunt,probabil ,unitati militare MEDICALE(doctori,subofiteri sanitari,aparatura,avioane,autosanitare etc).

Ion Valcu
Guest
Ion Valcu

Umbla vorba pe snafu ca ivanii ai de-acas’ n-ar fi incantati de ajutorul asta. Li se ia lor din resurse.
Umbla alta vorba in targ ca rusii au mers la “THC, TBC si Supradoza Sentiment” ca potentiala “investitie” in caz de viitoare sanctiuni.
All I know is ca italienii n-au preturi rele la gazele rusilor.
https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-02-16/italy-overtakes-turkey-among-top-russian-gas-buyers-in-2019

Nelu
Guest
Nelu

Respect Putin ,respect Federatia Russa .Oamenii au aratat ca sunt oameni nu jigodii. M-am convins cine este jigodia ,jigodiile cele mai mari de 30 de ani.

albert
Guest
albert

A venit si o echipa medicala puternica din Cuba.Au cunostinte certificate in lupta cu Ebola,desi par foarte tineri.Invatamantul medical cubanez,dupa aprecierile multora,este foarte solid.