Rușii ne arată și o interceptare corectă | VIDEO

Dacă zilele trecute am discutat despre o interceptare periculoasă a avioanelor rusești în spațiul aerian internațional și nu puțini au fost cei care au întrebat unde e pericolul, avem și un exemplu de așa da.

Citeste aici despre interceptarea periculoasă a rușilor

Două bombardiere strategice americane B-1B Lancer au efectuat vineri o misiune-maraton în Europa, iar pe finalul acesteia au zburat și în zona Mării Negre.

Aparate multirol Suhoi Su-27 și Su-30 au fost decolate în alarmă de Federația Rusă, probabil din Crimeea, pentru a le intercepta.

Citește aici detalii despre misiunea bombardierelor în Europa

Din clipul video dat publicității chiar de Moscova se poate observa cum avionul Su-27 Flanker care conduce formația se apropie de țintă din partea stângă, așa cum spun reglementările internaționale, și păstrează o distanță de siguranță.

Coechipierul însărcinat cu propaganda flanchează la un moment dat Lancer-ul, însă o face de la distanță considerabilă, doar pentru a încadra cele două aparate.

Este lesne de observat diferența uriașă a abordărilor din cele două misiuni desfășurate la distanță de câteva zile.

Avem pentru voi și un podcast nou în care dezbatem misiunea bombardierelor americane din Europa și ce s-a întâmplat în spațiul aerian românesc.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mig-21_LanceR

Spunea cineva ca nu numai noi, polonezii, ucrainienii și bulgarii ne antrenăm cu aliatul nostru american și rușii o fac :))) In serios vorbind acum, dată fiind situația geopolitică actuală nu mare mi-ar fi mirarea sa se întâmple pe bune, având în vedere avântul luat de vecinul cu ochi mijiți…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x