Senzorii lui Gripen E\F funcționază ”mai bine decât estimam”

Read Time:46 Second

Gripen E\F se află în plină fază de testare în zbor, iar rezultatele sunt surprinzătoare chiar și pentru cei de la Saab.

Eddy de la Motte, directorul comercial al programului Gripen E/F, fost cel care a dat veștile bune în cadrul conferinței anuale a companiei suedeze.

”În prezent avem șase avioane pe care le folosim pentru testele în zbor și am depășit recent 300 de ore de zbor. Testele se concentrează acum pe suita tactică și pe sistemele de senzori. Sunt teste ale radarului, ale sistemului IRST, ale sistemului de război electronic și altele”, a declarat acesta.

Iar suedezii sunt încântați de rezultatul testelor.

Același de la Motte susține ca sistemele s-au comportat ”mai bine decât ne așteptam” până în această fază a testelor de zbor.

În același timp, Saab a transmis recent că a început să lucreze la primul Gripen F, dublă comandă deci, pentru Forțele Aeriene Braziliene.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jap

LanceRe,fratelo,vezi ca unii dintre noi m-ai suferim cu inima,dacă m-ai publici articole cu noul Gripen,”o să dăm colțul ” înainte să vină Corona. Ca fan înrait a lui Gripen îmi rezerv dreptul de a nu comenta articolul acesta,sper să nu te superi.Namaste.

Previous post Germania ar putea cumpăra o flotă mixtă de Eurofighter, Super Hornet si Growler
Next post Avioanele Mirage F1 ale Draken au început zborurile în rol de agresor la Nellis
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x