Șoimii de la Bacău s-au întors acasă

Read Time:43 Second

Avioanele IAR-99 Șoim, piloții, tehnicii și toți cei care asigură bunul mers al lucrurilor în Escadrila 951 Aviație Instrucție Avansată, de la Baza 95 Aeriană, au revenit acasă.

Șoimii au fost dislocați aproximativ 3 luni de zile pe Baza Aeriană Boboc, de lângă Buzău, pentru că pista de decolare-aterizare a Aeroportului Internațional Bacău a intrat în lucrări de refacere.

Pentru cei care nu știți, Baza 95 Aeriană împarte pista cu Aeroportul Bacău, așa cum se mai întâmplă, de exemplu, cu MiG-urile de la Mihail Kogălniceanu sau cu avioanele de transport de la Baza 90 Otopeni.

Ei bine, finalizarea lucrărilor și recepția lor a fost urmată de primele zboruri comerciale efectuate de Blue Air și de Wizz Air, dar și de revenirea Șoimilor acasă.

Pe lângă modernizarea și asfaltarea pistei, au mai fost modernizate suprafețele de mișcare aferente și sistemul de balizaj.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Previous post China va construi o navă spațială reutilizabilă
Next post Franța vrea avioane de Generația 6 pe noul portavion
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x