Su-35 cu numarul 100

United Aircraft Corporation a anuntat livrarea Suhoiului 35 cu numarul 100, avionul de generatia 4.5 atingand astfel o borna importanta.

Recent, la facilitatea de productie a celor de la JSC Suhoi din Komsomolsk-on-Amur a avut loc ceremonia de livrare a ultimului lot de avioane catre Fortele Aeriene Ruse din acest an.

In cadrul acestui lot s-a aflat si cel de-al 100-lea Su-35 de serie produs de uzina.

Rusii sustin acum ca Su-35 este, ca si platforma de lupta, una de tranzitie de la generatia Su-27, avioane de generatia 4 sa le spunem, la Su-57, platforma de generatia V la care viseaza Moscova, dar la care mai este inca foarte mult de lucru.

Su-35 este utilizat in prezent numai in Rusia si China, cei din urma achizitionand un lot de 24 de avioane ce a fost deja livrat si platit.

Sunt discutii pentru un acord de export in Indonezia, tara ce isi doreste 11 aparate, insa chiar daca exista un contract semnat se pare ca sunt ceva probleme si ca primele livrari vor mai intarzia.

3
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
OanceaalbertJap Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

La cît mai multe :-)! Cei interesant este că Indonezia este în cîrdășie cu Corea de Sud în programul avionului de gen.V,KF-X.

Oancea
Guest
Oancea

oricum su-35 nu este cine stie ce in comparatie cu avioanele americane si europene, mult mai moderne decat aparatul sovietico-rusesc