Su-35 pentru Indonezia. Contractul “in natura” nu e finalizat, dar livrarile ar putea incepe in 2019

Indonezia si Rusia nu au semnat inca acordul pentru avioanele Suhoi Su-35, insa autoritatile de la Jakarta spera ca livrarile sa inceapa chiar din finalul acestui an.

Ministrul indonezian al Apararii, Ryamizard Ryacudu, a oferit o serie de detalii despre acordul bilateral, iar acestea sunt cat se poate de interesante.

Astfel, el spune ca acordul, unul “in natura”, Indonezia urmand a plati avioanele cu bunuri si produse, nu este semnat inca, intarzierile venind de la Ministerul Comertului si Ministerul de Finante din tara sa.

Cu toate acestea, spera ca problemele sa fie depasite in curand, iar livrarile sa inceapa in finalul lui 2019, politicienii de la Jakarta sustinand ca nu se tem de eventualele sanctiuni americane.

Indonezia va cumpara 11 avioane Suhoi Su-35 si va deveni doar al treilea operator al acestui avion, dupa Rusia si China. Acordul prevede ca plata aparatelor se va realiza ” in natura”, cu diverse bunuri si produse de care Moscova are nevoie.

4
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MariusJap Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

Uite că se poate cumpăra avioane noi,plătind 50% din contract cu produse fabricate local. Numai noi românii,plătim cu banii jos și înainte,ca la prostituate și primim rebuturi de la Amarg. Ce-i interesant la indonezienii,este că au Suhoaie,F-16 și sînt în cîrdășie cu Coreea de Sud,în programul avionului de gen V, KF-X. Și li se rup de amenințările americanilor. Vai de cei învinși!

Marius
Guest
Marius

Plesoianule, tu esti tati? La fiecare articol o dai intoarsa ca americanii sunt rai si ce bine ne-ar fi cu rusii. Rusii tai schimba avioane militare pentru trestie de zahar sau mai stiu eu ce materie prima ca le mor ciolovecii de foame. Nu inteleg de ce esti tolerat aici. 2 clienti externi inseamna undeva sub 40 de aparate vandute, chinezii au luat un minim acceptat ca sa poata copia ce-i intereseaza. In general tendinta e de reorientare catre avioane produse in vest chiar si la tarile mai sarace, doar cei sub embargo mai cumpara tehnica sovietica/ruseasca dar pe nisa… Read more »

Jap
Guest
Jap

Măriusică tată,în rusia nu moare nimeni de foame și nici în românia. Acesta este al patrulea an consecutiv,unde în rusia,veniturile din agricultură,au întrecut vînzările de armament. La ordinile americanilor,noi românii,am pus pe butuci ind națională. Trocul,este folosit de mii de ani,pînă și maimuțele bonobo îl folosesc în interiorul grupului. Din rusia am cumpărat armament și tehnică de luptă și am plătit în produse fabricate local,nu cu dolari,mărci s-au franci. Tailanda a cumpărat Gripen și o parte din contract l-au platit în produse locale. Numai noi românii,plătim cu banii jos și înainte ca la curve și primim de la “aliat”,rebuturi de… Read more »

Marius
Guest
Marius

Comunist imputit. Industria a fost distrusa de slugile moscovei,cotei ca tine. Nu mai folosi cuvantul noi cand te referi la natiunea Romana, scarba sovietica. Curva e ma-ta.