Turcii anunță că donează alte 3 drone Bayraktar TB2 Ucrainei

Read Time:1 Minute, 17 Second

Turcii de la Baykar, producătorul dronelor Bayraktar TB2, au anuțat recent că vor dona încă trei astfel de aparate Ucrainei.

Anunțul a venit după ce o nouă inițiativă de a strânge donații pentru a cumpăra drone a avut succes în Ucraina.

Oficialii Baykar au transmis că nu vor primi bani din donații pentru dronele lor și că vor trimite oricum aparatele de zbor gratis pe frontul din Ucraina.

”Compania Baykar a fost informată că o inițiativă de tipul crowfunding cu denumirea Bayraktarul poporului a avut succes și a colectat fonduri pentru a cumpăra câteva drone Bayraktar TB2 destinate Ucrainei. Lideri din business și oameni simpli au contribuit pentru a strânge acești bani în numai câteva zile. Compania Baykar nu va accepta plata dronelor și va trimite trei UAV-uri gratis pe frontul din Ucraina. Cerem ca fondurile strânse în această campanie să meargă către oamenii în nevoie Ucraina. Suntem mișcați de solidaritatea demonstrată în fața acestor încercări de neconceput”, se arată în comunicatul companiei.

Este, bineînțeles, o campanie de PR pentru Baykar, dar una care funcționează perfect pentru producătorul turc.

Faptul că donează dronele pentru care oamenii obișnuiți strâng bani le oferă o expunere uriașă în întreaga lume, pentru că acest comunicat a fost preluat peste tot.

Nu putem trece nici peste faptul că, iată, Ucraina primește în continuare drone din Turcia, drone pe care le folosește în mod activ în războiul cu Rusia.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Previous post Cehia ar putea renunța la Gripen pentru F-35
Next post 1 milion de pasageri pe Aeroportul din Cluj
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x