Un F-16 belgian s-a prabusit in Franta

Un avion de lupta F-16 BM (dubla comanda) belgian s-a prabusit, joi, in zona localitatii franceze Pluvigner.

Din primele informatii, cei doi piloti aflati la bord au reusit sa se catapulteze si au scapat cu viata.

Potrivit jurnalistilor francezi, aparatul s-a prabusit intr-o zona locuita si chiar ar fi atins acoperisul unei case, fara a-i rani pe cei din interior.

La locul accidentului au fost mobilizate impresionante dispozitive de securitate, iar cativa dintre localnici au fost evacuati.

5
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Marius DorofteiSi?GigiJap Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

Ăstai al treilea avion F-16,care sa prăbușit anul ăsta pe plan global și anul nu sa terminat. Un motiv în plus pt introducerea lui F-35 cît mai rapid.

Gigi
Guest
Gigi

Jap, esti cel mai prost animal

Si?
Guest
Si?

Si? Avem voie sa comentam ca e o gioarsa veche americana, sicriu zburator, care de multa vreme trebuia casat etc., etc. si nu trebuia sa ne incurcam cu achizitia lor la a doua mana care le fac mai vulnerabile si mai riscante?
Sau ne sar in cap “specialistii” care din motive de snobism, corectitudine politica sau propaganda ne vor infiera ca suntem defetisti, comunisti, slugoi ai lui Putin?

Jap
Guest
Jap

Sînt gioarse depășite tehnologic și fizic. Uităte pe Aviation Safety LanceRe,să vezi cîte au pierdut și probleme tehnice au avut de la primire pînă azi. Belgienii,trag de ele,ca ai noștrii de ’21.