Un F-35 s-a prăbușit în momentul aterizării la Eglin AFB

Statele Unite au pierdut un nou avion de generația V după ce un F-35 Lightning II s-a prăbușit în timp ce încerca să aterizeze pe Baza Aeriană Eglin.

Potrivit unui scurt comunicat de presă, pilotul a reușit să se catapulteze și este stabil în acest moment.

Aparatul aparținea 58th Fighter Squadron din cadrul 33d Fighter Wing și, foarte probabil, a fost distrus în urma accidentului.

Acest incident s-a petrecut la finalul unui zbor de rutină efectuat de pilotul al cărui nume nu a fost încă făcut public.

Din păcate pentru USAF, este al doilea avion de generația V căzut la Eglin în mai puțin de o săptămână după ce un F-22 Raptor a căzut vineri.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jap

Cezare,PAWLYK,Mariuse,m-ai trăiți? Vedeți că vă cad „bibelourile”. Prin prăbusirea ăstora două,Alah le-a dat o palmă cu piciorul americanilor,ca i-au dat afară pe turcaleți din programul JSF. Trebuie să spun din nou,că vînd piese de schimb pt avioane de „gen. V-ea”?. Jioarsele noastre de la Amarg,sînt aur curat pe timpul asta cînd gen. V-cea o ia la vale. Apropo,bă băieți,voi ăia care visați stoluri de F-35,pe cerul patriei,nu mai ziceți nimic? Acum polonezii realizează ce țeapă și-au tras. Namaste.

Ion Valcu

astept cu interes cauza exacta a prabusirii. parca la incidentul cu avionul japonez s-a dat verdictul eroare de pilotaj, dar nu-mi amintesc sa fi recuperat epava pentru studiu.
la un moment dat aveau reboot la software in aer, dar asta era pe la primele block-uri.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x