USAF introduce F-35 Demo Team

Fortele Aeriene Americane – USAF – vor introduce in programul de demonstratii aeriene din sezonul 2019 o echipa de acrobatie ce utilizeaza avionul de generatia V, F-35 Lightning II.

Anuntul a fost facut la nivel semioficial pe pagina USAF Air Combat Command Aerial Events, dupa cum au remarcat cei de la The Aviationist. La rubrica 2019 DEMO/HF TEAM PAGES a aparut recent si 2019 F-35 HF Page.

Momentan nu exista mai multe informatii despre aceasta echipa de demonstratii aeriene, insa este de presupus ca se va merge pe ideea deja implementata in cazul F-16 Demo Team sau F-22 Demo Team.

Pana acum, USAF a utilizat F-35 la airshow-uri in cadrul Heritage Flight Team, acolo unde avionul stealth evolueaza alaturi de aparate din mai multe generatii si este limitat in evolutiile acrobatice.

Punerea pe picioare a unui demo team de sine statator cu F-35A ar putea insemna inclusiv faptul ca vom vedea ceea ce poate cu adevarat acest aparat.

Vazandu-l in evolutie in vara, in Marea Britanie, in cadrul Heritage Flight Team, pot spune ca 35-ul este cu adevarat impresionant si cred ca noul format de demo va schimba multe opinii. Lightning-ul stealth este extrem de manevrabil, iar motorul ala este incredibil de puternic.

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Jap Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

Îs curios în ce culori îl vopsesc sau îl lasă pe culoarea “military”. Cei interesant la gen V,varianta americană, F-22,35,este montarea tracțiunii vectorizante,pe gen IV nu exista.