Fotografiile tale pe Aviatia Magazin

Stiu ca multi dintre cei care cititi zilnic Aviatia Magazin si care ne urmariti si pe pagina de Facebook mergeti si pe la evenimentele aeronautice din tara si, de ce nu, chiar din strainatate. Asa ca m-am gandit ca ati putea impartasi cu noi imaginile „trase” pe la diferite mitinguri sau pe oriunde altundeva.

Stiu ca exista o multime (bine, nu-s chiar atat de multe) de alte platforme de sharing, dar poate ca si Aviatia Magazin va deveni, in timp, una dintre ele.

Asadar, daca exista printre voi, cei care ne cititi, fotografi amatori (sau profi) de avioane si aviatie care vor sa publice imaginile pe site-ul Aviatia Magazin si pe pagina de Facebook, iata ce trebuie sa faceti.

Puneti mana pe un mouse, accesati-va contul de e-mail si atasati fotografiile unui mail pe care il trimiteti la adresa aviatiamagazin@gmail.com. Promit ca daca se blocheaza casuta postala virtuala ne facem si una d-aia smechera cu redactia sau contact at aviatiamagazin.com.

Avem si un mic set de reguli, ca sa ne intelegem de la inceput:

– In primul si in primul rand, fotografiile trebuie sa va apartina. Adica sa fie facute de cel care le trimite sau, in cel mai rau caz, de sotie/iubita/frate/vecin/etc. Nu sunt acceptate pozele luate de pe internet.

– Fotografiile trebuie sa aiba o stransa legatura cu aviatia. Cu alte cuvinte, nu-s acceptate gagicile dezbracate langa un colt de aripa sau noua masina a vecinului in parcarea aeroportului.

– Fotografiile trebuie sa fie destul de mari, un minim fiind 800×800.

– Fotografiile trebuie sa fie editate in limita bunului simt, daca vorbim despre imagini de la anumite evenimente. La pozele artistice, cerul e limita 🙂

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x