60 de ani de aviatie militara reactiva in Romania (1951 – 2011)

Read Time:54 Second

Asociația „Aripi Românești” și Muzeul Național al Aviației Române vă invită să vizitați expoziția fotografică aniversară ce marchează 60 de ani de la zborul primelor avioane militare cu reacție în România.

Vernisajul expoziției va avea loc la Muzeul Național al Aviației Române din București, în data de 25 iunie 2011, începând cu orele 10.00 și are ca reper proximitatea zilei în care în a avut loc primul zbor al unui pilot român pe un avion cu reacție (26 iunie 1951, căpitanul aviator Aurel Răican, pe Aerodromul Ianca).

Expoziția aniversară cuprinde fotografii istorice din colecţii publice şi private ce au ca subiect cei 60 de ani de activitate în România a aparatelor militare de zbor cu reacție.

Expoziția aniversară poate fi vizitată în intervalul 25 iunie 2011 – 25 iulie 2011, la Muzeul Național al Aviației Române din București, într-un spațiu special amenajat.

Asociația „Aripi Românești” este o organizație neguvernamentală și nepartizană, ce are ca scop promovarea aviației și a zborului în toate formele sale, și în special promovarea aeronauticii și a aviației românești în țară și peste hotare.

Sursa: aripiromanesti.ro

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Previous post Planorism – Oldies But Goldies Contest
Next post 22 iunie 1941: Aviatorii au trecut primii Prutul
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x