Aeroportul Otopeni a castigat trofeul Euro Annie Award pentru „cea mai rapida crestere”

aeroport otopeniAeroportul International „Henri Coanda”, din Bucuresti, a castigat trofeul Euro Annie Award – „Aeroportul cu cea mai rapida crestere”.

Aeroportul Otopeni l-a invins pe cel din Marsilia, principalul contracandidat, dupa cum informeaza Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti prin intermediul unui comunicat.

Sursa citata anunta ca aeroportul bucurestean s-a impus la categoria aeroporturilor care au inregistrat in 2012 un trafic cuprins intre cinci si zece milioane de pasageri. La aceasta categorie, celalalt nominalizat a fost aeroportul din Marsilia.

Euro Annie Awards au fost acordate in cursul zilei de joi iar printre laureati s-au mai numarat aeroporturile din Dusseldorf, Varsovia, Istanbul, Paris, Adana, Vilnius si Oslo, Otopeniul fiind astfel intr-o companie selecta.

Euro Annie Awards sunt oferite de portalul „Airline Network News and Analysis” – anna.aero

Din partea Aeroportului Otopeni, premiul a fost primit de directorul Cornel Constantin Poterasu si de directorul general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, Liviu Radu, asa cum puteti vedea si mai jos:

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x