Air Navigation Convention 2016: 17 – 18 martie

Read Time:1 Minute, 2 Second

air navigationAi auzit de Air Navigation Convention care va avea loc in Rectoratul Universitatii Politehnica Bucuresti in data de 17-18 martie?

Daca esti pasionat de aviatie si esti student la Air Naigation nu trebuie sa ratezi aceasta conferinta. Este dedicata exclusiv studentiilor de la sectia Air Navigation de la Facultatea de Inginerie Aerospatiala din cadrul UPB.

Vino alaturi de specialistii in aviatie din toata Europa, dar si din Romania, pentru a-i cunoaste. Fosti absolventi ai facultatii vor participa in calitate de reprezentanti ai unor firme precum: IATA, Avitech, AACR, Eurocontrol, ENAIRE Spain, Romatsa, Think Research, Imperial College London, ALOFT Aviation, NAV Portugal, UCDC, Frequentis Cluj, Snowflake Software, ITV Consulting, JLG Consulting, Aerobatic Yakers. De asemenea, vor fi prezenti si invitati din partea aviatiei militare.

Aflat la a 7-a editie, evenimentul reprezinta atat o oportunitate de anjagare sau intership, cat si modalitate de motivare si inspirare pentru studenti. Tema de anul acesta este una unica, „Skyway across generations”, si isi doreste sa aduca impreuna atat studentii cat si absolventii de succes ai sectiei Air Navigation pentru a le facilita dialogul si a ii incuraja pe cei dintai sa tinteasca cat mai sus.

Conventia va incepe la ora 9 in sala A010 din Rectoratul Universitatii Politehnice Bucuresti.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Muntenegru vinde avioane, motoare si un simulator la reduceri
Next post Patru CF-18 la Mihail Kogalniceanu