Airbus a livrat al cincilea elicopter H135 pentru Armata Germana

Foto: Airbus
Airbus ne anunta prin intermediul unui comunicat de presa ca a livrat elicopterul H135 cu numarul cinci pentru Armata Germana.

Iata:

“Airbus Helicopters a livrat al cincilea și ultimul elicopter H135 care va fi utilizat de Forțele Armate germane (Bundeswehr) pentru antrenamentul piloților.

Biroul federal german pentru dotarea Bundeswehr, IT și Suport In-Service (BAAINBw) închiriază aceste elicoptere – toate livrate la timp de Airbus – pentru antrenamentul piloților. Cele 5 elicoptere H135 se alătură altor 14 din familia H135, care sunt operate de Forțele Armate germane din 2000, acumulând peste 100.000 de ore de zbor.

H135, un elicopter ușor, bi-motor, este folosit de forțele armate preturindeni în lume pentru antrenamentul personalului. Printre altele, forțele armate ale Marii Britanii, Elveției, Portugaliei și Australiei au ales familia H135 pentru această misiune. În total, au fost livrate clienților din toată lumea peste 1300 de elicoptere H135, care au acumulat 4,5 milioane de ore de zbor.”

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of