Airshow-uri la Cluj și Craiova în această vară

Read Time:54 Second

Craiova și Clujul vor avea parte de airshow-uri în această vară, conform unui anunț al directorului Aeroclubului României.

Astfel, mitingul aerian din ”capitala Ardealului” este programat pe 29 iulie, atunci când Aeroclubul Teritorial ”Traian Dârjan” Cluj-Napoca va marca 85 de ani de existență.

Va fi un moment important, care va marca revenirea Clujului în circuitul locațiilor ce organizează evenimente aeronautice.

Craiova se pregătește și ea de sărbătoare, aceasta urmând a avea loc pe 12 august, atunci când se vor marca 90 de ani de existență ai Aeroclubului Teritorial ”G.V. Bibescu”.

În acest moment se cunosc numai datele airshow-urilor, nu și participarea.

Ne așteptăm însă ca Aeroclubul României să aducă tot ce are mai spectaculos, în frunte cu Hawks of Romania, dar și la parteneriate cu Forțele Aeriene.

Să nu uităm că foarte aproape de Cluj, la Câmpia Turzii, se află Baza 71 Aeriană, iar la Craiova există Centrul de Cercetare și Încercare în Zbor al Forțelor Aeriene, plus compania Avioane Craiova.

Pe măsură ce apar informații noi vă vom ține la curent cu ele.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
50 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
50 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Previous post Slovacia a transferat Ucrainei toate avioanele MiG-29
Next post Zboruri la joasă înălțime cu Spartan, Hercules și Puma
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x