Aparitie editoriala: EROII EREI REACTIVE – Alin C. Ionescu

carte„În paginile acestei cărţi sunt descrierile a 285 de accidente şi catastrofe aviatice petrecute în perioada 1952 – 2012 în care au fost implicate aeronave militare cu motor reactiv, o sumă de răspunsuri şi multe întrebări, o sumă de vieţi de om atinse de aripa sorţii sau de coasa morţii, o sumă de relatări ale faptelor unor eroi ai aerului anonimi până acum, eroi descoperiţi în situaţiile limită pe care le-au trăit, unii supravieţuindu-le, alţii nu.”

Este o parte din textul care ilustreaza coperta IV a cartii „EROII EREI REACTIVE – Pierderile de personal şi aeronave militare cu motor reactiv din România în perioada 1952 – 2012”, scrisa de prietenul (cred ca-l putem considera astfel) Alin C. Ionescu.

Cartea are 428 de pagini şi conţine 69 de grafice, are formatul 130 x 180 mm, a apărut la editura „RBA Media” la sfârşitul lunii noiembrie a anului în curs şi se vinde la preţul de 49 de lei (în preţ este inclus şi un semn de carte şi un calendar de buzunar pe anul 2015), conform prezentarii de pe site-ul Aripi Argintii.

Exista si o oferta zic eu destul de interesanta – „Fiecare comandă de minim două exemplare va primi drept bonus un CD ce conţine fotografii şi scanări ale unor materiale legate de subiectul cărţii EROII EREI REACTIVE”

Si ar cam trebui sa va grabiti. Pentru ca nu e vreo porcarie cu vampiri sau umbre gri (stiu, gusturile nu se discuta) cartea a aparut intr-un tiraj limitat, astfel ca exista pericolul real al epuizarii stocului.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x