Avionul „invizibil” al Japoniei, prins in poza?Japan’s stealth fighter jet, photographed?

Read Time:1 Minute, 11 Second

atd-xInternetul vuieste zilele astea dupa ce o fotografie neclara a fost postata pe un forum chinez. Da, se mai intampla si chestii d-astea dubioase.

Motivul agitatiei este ca respectivul chinez cu fotografia neclara sustine ca a pozat fix avionul stealth dezvoltat de Japonia, asa numitul Advanced Technology Demonstrator-X (ATD-X).

Ideea este ca imaginea e atat de neclara incat chiar ar putea fi vorba despre demonstratorul „invizibil” Japonez. Totusi, fata de imaginile generate pe computer de anul trecut, avionul „fotografiat” de chinezi pare mult mai mic, cu o cupola modificata considerabil.

Ramane insa si anuntul oficial al japonezilor de anul trecut, cand spuneau ca prototipul ATD-X va zbura in 2014.

Deocamdata ramanem circumspecti si in asteptare, poate ca vor iesi la iveala imagini mai clare.

atd-xThe internet, especially military related blogs, are on a high thesse days, after a blurry immage was posted on an chinesse forum.

Why is thus photo so important? Well, the chinesse guy that posted it says it’s with the brand new japanese stealth fighter jet, the so called Advanced Technology Demonstrator-X (ATD-X).

In fact, the photo is so bad that no one can actually be sure of what it shows. It’s a fuselage structure, with two vertical tail’s, but that’s it. Oh, wait, you cand add that japanese officials said last year that first ATD-X prototype will fly in 2014. And we are in 2014, so…

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “<!--:ro-->Avionul „invizibil” al Japoniei, prins in poza?<!--:--><!--:en-->Japan’s stealth fighter jet, photographed?<!--:-->

  1. Nu cred ca gringo le ofera japilor ‘autonomie’,mai fac un tanc o corveta un submarin restul se cumpara (pt. cine au murit gringo in al doilea razboi mondial) asta e valabil si pt. corea de sud,pasarea va fi un prototip nimic mai mult,ce este de apreciat la samurai ca nu se prostitueaza la vederea americanilor si negociaza la sînge ca un adevarat partener.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Noua Iak-uri la Boboc
Next post BIAS 2014 – Participanti si program