Bobas 2014. „Scoala de aviatori” si-a deschis portile

lancer bobocAerodromul Boboc, din apropierea Buzaului, „casa” Scolii de Aplicatie a Fortelor Aeriene, si-a deschis din portile, oferind celor care i-au calcat pragul un spectacol aviatic de zile mari.

Tot sambata si tot pe 14 iunie a avut loc si manifestarea de la Boboc, ceea ce ma face sa cred ca au intrat zilele in sac de s-a grabit toata lumea sa organizeze spectacole de aviatie in aceasta zi. Sigur, nu stiu daca trebuie cineva aratat cu degetul, insa poate ca pe viitor n-ar strica putina coordonare a organizatorilor.

La Buzau au evoluat atat piloti civili, cat si militari. Au fost Extrele Aeroclubului Romaniei (care, din cate stiu, si-a „rupt” formatia Hawks of Romania pentru a se imparti intre cele trei mitinguri de sambata), dar si Iak-urile Iacarilor Acrobati, care au facut si o formatie inedita (despre asta mai tarziu).

Militarii au pus la bataie cam tot ce aveau la Boboc, adica formatii de Iak-52 si de IAR-99, elicoptere IAR-316B, insa au adus si un MiG-21 LanceR, precum si un C-130 Hercules, pentru un scurt demo.

A iesit un show pe cinste si obligatia organizatorilor de a ridica si mai mult stacheta anul viitor.

Avem si de aceasta data cateva poze, via Razvan Negrea:

Mai multe imagini gasiti pe site-ul lui Razvan Negrea.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x