Calendar de Aviatiune pentru 2012

Read Time:1 Minute, 20 Second

Lume, lume…în sfârșit, s-a dat la tipar un senzațional material foto despre arta zborului și acrobație. Pentru prima oară, grupul de zburători „Iacării Acrobați”, alături de Asociația „Aripi Românești” anunță apariția calendarului de perete cu minunatele imagini ale lui Alex Conu însoțite de date istorice pentru anul 2012.

Împărtășim pasionaților de Aviațiune, zburători și nezburători, momente de glorie și realizări remarcabile în domeniul cuceririi aerului. Cu un cuprins bogat și bine ilustrat, calendarul își dorește să mulțumească pretențiile publicului fascinat de aeroplane și zbor.

Pe fiecare pagină alocată unei luni, pe lângă numele lunii și zilele săptămânii tipărite în limba română se mai găseşte o fotografie cu aeronavele „Iacărilor Acrobați”. Mai mult, pe fiecare pagină sunt consemnate date istorice privind Aviațiunea în țara noastră, în dreptul zilelor respective.

Pe ultima pagină se pot găsi fotografia aferentă fiecărei luni împreună cu detalii specifice privind aeronavele şi locaţiile în care aceastea au fost fotografiate. Calendarele sunt realizate pe hârtie groasă lucioasă, imprimarea fiind realizată în tipografie digitală de calitate înaltă.

Calendarul de Aviațiune 2012 este disponibil în varianta de perete, având următoarele specificaţii: dimensiune A3 (420*297mm) , 13 file + coperta, tipar de înaltă calitate, legătură metalică spirală, agățătoare de perete şi au suport de carton pentru mărirea rezistenţei structurii.

Calendar de Aviațiune pentru 2012 = 30 RON / bucată (fără taxe de expediţie)

Comandă acum Calendarul de Aviațiune pentru 2012 și îi poți vedea în fiecare zi pe „Iacării Acrobați”!

Pentru comandă vă rugăm să utilizați magazinul online de pe site-ul http://www.aripiromanesti.ro sau să trimiteți un mesaj cu detaliile comenzii către asociatia@aripiromanesti.ro.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post MiG-uri 21 modernizate pentru Croatia?
Next post De Anul Nou, Romania isi ia multirol „to go”