Ce dracu’ fac rusii in Siria? Ca tintele nu le prea nimeresc? | VIDEO

Ce dracu’ or face rusii in Siria putem doar sa presupunem, da’ va pot spune ce nu fac: nu dau cu bombele acolo unde vor!

Ministerul Apararii de la Moscova a dat publicitatii un scurt clip video in care apar filmate trei lovituri aeriene executate de avioanele lui Putin in Siria.

Nu stiu cum se face, da’ de fiecare data rusnacii au dat pe langa.

O fi vreo tactica sau cine stie, insa din ce se vede in clipul video, islamistii n-au de ce sa se ingrijoreze deocamdata.

Redevenind seriosi, loviturile astea aeriene din Siria ne arata cam cat este de buna tehnica rusa. Sigur ca e irelevant sa discutam doar pe baza unui filmulet, insa ne putem face o idee.

S-ar parea ca in scurt timp vor fi puse la treaba si Suhoaiene Su-34, asa ca o sa fie extrem de interesant sa vedem ce pot sa faca in situatii reale de lupta.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jap

Vodka?

Aiurel Vlaiciu

Mie îmi pare filmat cu dronă sau în orice caz, din alt avion decît ăla care bombardează. Oricum, pentru cei ce se mai întreabă, luați de citiți:

BREAKING NEWS – PUTIN EXPOSES OBAMA’S PAID ISIS MERCENARIES IN MIDDLE EAST AND SYRIA! | THE MARSHALL REPORT – https://themarshallreport.wordpress.com/2015/10/01/breaking-news-putin-exposes-obamas-paid-isis-mercenaries-in-middle-east-and-syria/

PUTIN TAKES LEAD IN SYRIA WAR ZONE | THE MARSHALL REPORT – https://themarshallreport.wordpress.com/2015/09/27/putin-takes-lead-in-syria-war-zone/

Cezar

Avioanele rusesti in sine nu sunt atat de rele pecat se spune/se lasa impresia, altele sunt problemele misiunilor rusesti. Rachetele, mai ales ghidajul este pe ‘rosu’! Precizie de 2 lei. Nus radarele de pe ele cum sunt, insa cred ca oricum inferioare celor din evst! Un fel de…’Branza buna in burduf de caine’! 🙂

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x