China are un nou avion AWACSChina has a new AWACS airplane

Read Time:46 Second

awacsChina continua sa investeasca sume uriase in aviatie iar rezultatele nu intarzie sa apara. Unul dintre cele mai noi produse ale industriei chineze este KJ500, un nou tip de aparat AWACS.

Spre deosebire de „fratiorul” KJ200, noul KJ500 are un rotodom fix iar acesta va gazdui nu mai putin de trei radare AESA.

Deocamdata, KJ500 este in faza de dezvoltare, existand macar un prototip folosit pentru teste in zbor. Nu se stie daca au fost instalate si radarele, insa data fiind faza incipienta a testelor, foarte probabil ca raspunsul este nu.awacsChina continues to invest huge amounts of money in aviation and the results are amazing. One of the newest chinese products is KJ500, a new type of AWACS airplane.

Unlike the „little brother” KJ200, KJ500 has a fixed rotodome wich will host three AESA radars.

For now, KJ500 is in the development phase, but there is at least a prototype used for flight tests.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Previous post <!--:ro-->Un avion urias Boeing Dreamlifter a aterizat pe aeroportul gresit | Video<!--:--><!--:en-->A huge Boeing Dreamlifter landed on wrong airport | Video<!--:-->
Next post <!--:ro-->Suhoi T-50, prototipul No.5, cu o schema de camuflaj superba | Video<!--:--><!--:en-->Sukhoi T-50, prototype No.5, with an amazing paint job | Video<!--:-->
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x