Contractul pentru Rafale e „95% gata”

rafaleContractul dintre India si Dassault privind achizitionarea a 126 de avioane Rafale este gata in proportie de 95%.

Anuntul l-a facut chiar presedintele Dassault, Eric Trappier, care este sigur ca omnirolul va pleca pana la urma la export, dupa ani si ani de asteptare.

„Mi-as dori ca lucrurile sa mearga mai repede, dar este vorba despre un contract urias. Prefer sa fim atenti acum decat sa avem probleme apoi”, a precizat acesta, care a mai spus ca acordul are „mii de pagini”.

Pana la urma, disensiunile dintre Dassault si HAL cu privire la situatia avioanelor care vor fi asamblate in India par a fi rezolvate, iar contractul merge inainte.

Oricum, va fi extrem de interesanta integrarea Rafale in ciorba numita Indian Air Force, unde stau la un loc Su-30MKI, Mirage-2000, Jaguar sau Tejas.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jap

Parca ți-am zis în urma cu 2 saptamîni ca sau înteles si au batut palma,indienii au luat o țeapă cu pak fa si cu rafale,din astea 2uă încearcă sași facă propria pasăre,numai zeii gangelui știu ce-o să iasă.

Jap

Au bătut palma în 8.3.2015 și acum sau „aflat” ceva informatii caută ce am comentat în articolul scris de tine în ‘rafale în emirate’ din 12.3.2015 (acum 18 zile),am zis apoi în alt articol ca nar mai trebui cumparat rafale ca au su30 si pak fa ce-a cei corect,de ce sal mai ia pe rafale cai în urma lui pak fa toate astea de mai sus în alt articol,a nu se confunda comentariile mele din articole diferite.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x