Elicopter rasturnat de vant pe o partie din Muntele Mic

Foto: CIAS
Un elicopter Eurocopter AS350B3 Ecureuil a fost rasturnat de o rafala de vant in timp ce se afla la sol, pe o partie din statiunea Muntele Mic.

Aparatul de zbor, inmatriculat YR-DEX, ii apartine omului de afaceri Romeo Dunca, acesta fiind si cel care se afla la mansa.

Povestit de el, incidentul mi se pare de-a dreptul incredibil. Omul spune ca a aterizat cu elicopterul in zona partiei, probabil la baza acesteia, si ca l-a lasat pornit in timp ce a mers la masina pentru a lua ceva din portbagaj!

In momentul in care carlinga era goala, o rafala de vant ar fi rasturnat aparatul de zbor neasigurat, care a agatat si o parte a instalatiei de cablu de la partie.

“A fost o clipă de neglijență pe care mi-o asum. În cabină nu mai era nimeni iar la manete am fost eu, deci nu altcineva așa cum se speculase. Pagubele materiale la aparatul de zbor sunt însemnate”, a spus Dunca pentru reper24.ro.

Incidentul a fost raportat, iar CIAS a trimis o echipa de investigatori in zona pentru a incepe cercetarile si a stabili ce s-a intamplat cu adevarat acolo.

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Ilie Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Ilie
Guest
Ilie

Bine macar ca era neasigurat….