Elicopter rasturnat de vant pe o partie din Muntele Mic

Foto: CIAS
Un elicopter Eurocopter AS350B3 Ecureuil a fost rasturnat de o rafala de vant in timp ce se afla la sol, pe o partie din statiunea Muntele Mic.

Aparatul de zbor, inmatriculat YR-DEX, ii apartine omului de afaceri Romeo Dunca, acesta fiind si cel care se afla la mansa.

Povestit de el, incidentul mi se pare de-a dreptul incredibil. Omul spune ca a aterizat cu elicopterul in zona partiei, probabil la baza acesteia, si ca l-a lasat pornit in timp ce a mers la masina pentru a lua ceva din portbagaj!

In momentul in care carlinga era goala, o rafala de vant ar fi rasturnat aparatul de zbor neasigurat, care a agatat si o parte a instalatiei de cablu de la partie.

„A fost o clipă de neglijență pe care mi-o asum. În cabină nu mai era nimeni iar la manete am fost eu, deci nu altcineva așa cum se speculase. Pagubele materiale la aparatul de zbor sunt însemnate”, a spus Dunca pentru reper24.ro.

Incidentul a fost raportat, iar CIAS a trimis o echipa de investigatori in zona pentru a incepe cercetarile si a stabili ce s-a intamplat cu adevarat acolo.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ilie

Bine macar ca era neasigurat….

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x